Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TWIST UP MATTE LIPS

Det är ju inte ofta jag har färg på läpparna och framför allt inte en sån här mörk nyans, men jag tycker just den här är galet snygg! Så fint att bara dutta lite också och få den så där härligt bärig. Här har jag använt Isa Doras Twist Up Matte Lips, som är ett urhärligt, krämigt matt läppstift, i nyansen Dark Velvet. Jag har även änvänt deras Sculpting Lipliner i nyansen Mulberry – den är väldigt krämig och jag tycker även man skulle kunna använda den som läppstift. Tyvärr fungerade den bara fram tills att den mjuka spetsen trubbats av(vilket gick snabbt) för sen blev det väldans svårt att få en snygg skarp linje. Men älskar som sagt läppstiftet! Ni hittar det bland annat här(klick!).

It’s not often I wear color on my lips, and especially not as dark like this one, but I think it’s so prettyt! So nice to just dab a bit as well, to get that wonderful berry shade. Here I have used Isa Dora’s Twist Up Matte Lips, a super nice, creamy matte lipstick in the shade Dark Velvet. I have also used their Sculpting lipliner in the shade Mulberry – it’s very creamy and I would also use it as a lipstick. Unfortunately it only worked until the soft tip blunted (which went quickly), then it was awfully hard to get a nice crisp line. But as mentioned earlier – I love the lipstick! You can find it here(click!).

img_1885img_1878

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind