Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY PRESS DAY

I torsdags förra veckan besökte jag Vass PR där dom presenterade vintern och nästa års skönhetsnyheter. Jag är så stolt över min vän Ida Sofia som skapat ett sånt jäkla fint företag – överlägset bästa PR byrån inom skönhet!

Thursday last week, I visited Vass PR where they presented winter and next year’s beauty news. I’m so proud of my friend Ida Sofia who created such a great company – by far the best Beauty PR agency in Sweden!

img_1838 dsc03637 dsc03642

 

Den här doften från Juicy Couture är lite mer mogen än övriga som är väldigt fruktiga och söta. // This scent from Juicy Couture is a bit more mature and not as sweet as the rest of them.  dsc03650dsc03667

Det är en en nyhet i Sverige och ska gå att jämföra med Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Men den är helt doftri och rätt mycket fetare enligt mig – toppen för riktigt torr hud! // This is a new product in Sweden and is to compare with Elizabeth Arden Eight Hour Cream. But it’s scent free and much fatter according to me – great for really dry skin!dsc03652dsc03695dsc03672

Älskar Crabtree & Evelyns förpackningar! // Just love Crabtree & Evelyns packaging!dsc03654

Too Faced har alltid så fyndiga och söta förpackningar. // Too Faced always has such pretty and witty packaging. dsc03679

Den här masken från Cicamed är helt ny, en uppdaterad version av deras vanliga Collagen Boost Mask, där man tillsatt guldskimmer för mer glow. // This mask from Cicamed is brand new, an updated version of their usual Collagen Boost Mask with gold shimmer to add more glow.
dsc03659dsc03685 dsc03665 dsc03688 dsc03687

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind