Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELGEN

Hej på er! Hur har helgen varit? Min har varit olagligt lugn…haft seriemaraton och ätit en massa god mat…behövde verkligen det här kände jag. Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska testa bröllopsklänning på Milagro – håller verkligen tummarn att jag hittar någon. Och sen ska jag och min kille träffa en präst på eftermiddagen. Så mycket bröllopsrelaterade aktiviteter imorgon alltså. Nu ska jag återgå till serietittandet haha. Ses sen

Hi guys! How’s your weekend so far? Mine has been illegally peaceful… had series marathon and eaten lots of food…exactly what I needed. You know what I’m gonna do tomorrow? I’m gonna try out wedding dresses at Milagro – I really really hope I will find one! And then me and my fiance are meeting a priest in the afternoon. So much wedding-related activities tomorrow! Now I will return to the series marathon haha. See you laters

img_1862img_1859 img_1863

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind