WEEKLY TRIBUTE

För att balansera upp veckans diss så tänkte jag plocka ut en produkt som jag fastnat lite extra för…och det är något så enkelt som en hårborste. Den heter Tangle Teezer The Ultimate och har tagits fram speciellt för styling av torrt hår(men det är även kalasbra att använda på vått). Toppen att använda vid uppsättningar, men också för att skonsamt reda ut håret och även extensions och clip-ins. Om man jämför den med originalet har den här ett handtag men också längre tänder som är alldeles underbara att dra genom håret…om ni inte har investerat i en utredningsborste vid det här laget…så GÖR DET! Du spar så mycket på håret! En extra detalj som vittnar om hur jäkla bra den här borsten är, är min killes kommentar i morse -”du, den där borsten i badrummet, den är helt sjuk. En sån skulle man gärna vilja ha”. Så nu måste jag lösa en till honom också haha. Den är helt ny så ser att den inte kommit upp på någon svensk webshop än men jag hittade den här.

To balance out the weekly diss I have chosen one product I like a little extra… and it’s something as simple as a hairbrush. It’s called Tangle Teezer The Ultimate and has been developed specifically for styling dry hair(but its also great to use on wet hair). Great to use on up dos, but also to detangle the hair but also extensions and clip-ins. If you compare it with the original, this one has a handle but also longer teeth that are so wonderful to pull through your hair… if you haven’t yet invested in an detangling brush… DO IT! You save so much hair! An extra detail that testifies to how damn good this brush is, is my guy’s comment this morning – ”well, that brush in the bathroom, it’s really sick. Would really love to have me one of those.” So now I have to get him one as well haha. It’s brand new and I couldn’t find it on any Swedish web shops yet but I found it here.

img_1812 img_1808

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!