Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUSHI OI

Oi(hehe) vilken mysig och god middag vi hade igår på Sushi Oi! Den japaninspirerade lilla restaurangen ligger på Karlavägen 36 och tar bara totalt 9 personer, så som ni kanske förstår så fick vi hela restaurangen för oss själva. Maten var galet god och fräsch och till dessert serverades min nya obsession – mochiglass men också och en japansk citronsake som alla blev alldeles besatta av – Yuzu Sake heter det tydligen och vi drack upp allt som fanns på restaurangen(det fanns bara en flaska haha). Vi var Mira, Clara, Marie, Edita, Tilde och Anitha och vi hade så himlans mysigt!! Det är verkligen ett superbra tips om man vill ha en mer privat middag – och kalasgod mat så klart:)

What a cozy and delicious dinner we had yesterday at Sushi Oi! The Japanese-inspired tiny restaurant is located on Karlavägen 36 and takes only a total of 9 people, as you might imagine, we got the whole restaurant to ourselves. The food was so good and fresh and the dessert that was served is my new obsession – mochi ice cream but also a Japanese lemon sake that we couldnt get enough of – Yuzu Sake it’s called and we drank up all they had (they only had one bottle haha). We were Mira, Clara Marie, Edita, Tilde and Anitha and we had such a nice time!! It really is a superb restaurant if you want to have a privare dinner with a bunch of friends – and super tasty food of course:)

dsc03699dsc03698 dsc03705dsc03709-kopia dsc03712 dsc03714 dsc03719img_1821-kopia dsc03734 dsc03742 dsc03747

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind