Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MÖSTMYS

Några fler än jag som infunnit sig i höstmyset? Jag börjar verkligen känna av det i den form att jag helst vill ligga och mysa i soffan, äta kanelbullar och dricka te hela dagen lång. Men det är ju full rulle så får spara det till helgen…nu ska jag snart springa förbi ett par pressvisningar och sen ska jag till Stureplanskliniken och göra laser på mitt ärr för andra gången. Sen måste jag sitta hemma och jobba några timmar innan jag ska iväg på tjejmiddag på Sushi Oi ikväll. Ses snart!

 Any one else who has settled in the autumn cosiness? I’m starting to really feel it in the shape that I want to cuddle on the couch, eat cinnamon buns and drink tea all day long. But it’s too much to do so I have to save it for the weekend… now I’ll soon run past a couple of press shows and then I’m going to Stureplanskliniken and do my second laser treatment on my scar. Then I’m working from home for few hours before I’m off for a girls dinner at Sushi Oi tonight. See you soon!
img_1804 img_1803-kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind