Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HIGHLIGHTS

I måndags var jag hos Gabbi på Bangerhead igen och fixade mitt hår. Hon lade ett par nya slingor i luggen(blir så snyggt och naturligt) men även lite där bak för att få det lite ljusare i längderna, sen lade hon en Olaplexinpackning och tonade det. Sist men inte minst så flyttade hon upp och tonade mina Hairtalk extensions. Dom hade blivit lite gula i nyansen men nu smälter de in helt perfekt i mitt hår! Har ju bara några få längst ner därbak för att ge det lite mer fyllighet. Mitt hår känns verkligen som nytt nu! Jag har tagit bilder med lite olika ljus så ni ser färgen bättre:)

On Monday I visited Gabbi at Bangerhead and fixed my hair. She added some new highlights in my bangs but also in the back to make it a little brighter in the lengths, then she did an Olaplex treatment, and toned it. Last but not least, she moved up and toned my my HairTalk Extensions. They had gotten a little yellow but now they blend in perfectly in my hair! I only have a few ones at the bottom at the back to give it a little more fullness. My hair really feels like new now! I have taken the pictures in slightly different lighting so you can see better what the color looks like🙂

img_1772 img_1781 img_1779 img_1775

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind