Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOOK

Ja, så här såg jag ut på festen i fredags – till basen använde jag min mineralfoundation från Idun Minerals och på läpparna min läppenna från Tromborg Cosmetics plus ett läppbalsam. I övrigt så använde jag Lindas palett och borstar. Meningen med paletten är att den ska gå att använda till allt och att man ska kunna blanda alla färger efter det resultat man vill skapa. Jag blandade de två skimriga längst till vänster och använde som highlighter och som ögonskugga använde jag den svarta och gråbruna. Den gråbruna(på nedre raden brevid den svarta) använde jag även som konturering näsan och den gulbruna för att markera mina kindben. Penslarna var verkligen kanonbra – supermjuka och härliga att jobba med. Dom snygga ansiktsstenarna kommer från Make Up Store och visst matchade dom min tisha bra haha?. Ni kan hitta Lindas palett och redskap samt en massa tutorials på hur man kan använda den här(klick!).

Well, this is how I looked like at the party Friday night – for the base, I used my mineral foundation from Idun Minerals and on my lips a lip liner from Tromborg cosmetics plus a lip balm. Otherwise, I used Linda’s palette and brushes. The purpose of the palette is that you should be able to mix all the colors for any area and the result you want to create. I mixed the two shimmery to the left and used as a highlighter and for eye shadow, I used the black and grey – brown. The gray-brown (on the bottom line next to the black), I also used as contouring of the nose and the yellow-brown to highlight my cheekbones. The brushes were really great – super soft and lovely to work with. The pretty facial stones comes from Make Up Store and certainly matches my t-shirt haha. You can find Linda’s palette and tools, and a lot of tutorials on how to use it here(click!).

 

img_1654img_1753-kopia img_1761simg_1755img_1653 img_1762

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind