INVISALINE UPDATE

Finns det kanske några som undrar hur det går med min Invisaline tandställning? Jag hoppar snart in på skena nr12/20 och jag är typ nöjd redan haha. Nu börjar min nedre tandrad se rak ut vilket är så sjukt härligt för mig som är så petig när det kommer till mitt utseende. Nu känns det sjukt att jag haft en enda röra där nere tidigare haha. Igår var jag och korrigerade två fästen som trillat av och fick tre nya uppsättningar. Om ni vill läsa lite tips och tidigare uppdateringar kan ni kika in här, här och här. När folk frågar mig hur det går så är svaret väldigt kort – det går jättebra! Det har blivit en så naturlig del av mitt liv nu och det känns nästan konstigt att inte ha dem i. Nåt som är superkonstigt men väldigt bra är att mina stora och spända käkmuskler har försvunnit – jag har sedan jag var liten haft problem med dem och det var inte bara att de syntes väldigt mycket utan jag spände dem konstant. Både dag och natt, vilket så klart inte är så bra. Jag märkte det först härom dagen när jag undrade varför min kind blivit så platt och kom sen fram till att mina stora käkmuskler försvunnit jättemycket haha. Jag gör min korrigering hos Alexander på Aqua Dental på Sturegatan – om ni har funderingar på att rätta till tänderna borde ni verkligen gå dit på en konsultation! Man kan nämligen anpassa exakt efter det felet du har och om det bara är något litet behöver det inte bli så dyrt och då kan det gå riktigt snabbt att reglera. Plus att dom erbjuder 24 månaders räntefri avbetalning som även jag använder mig av. Om ni har några som helst frågor gällande tandställningen är det bara att smattra på:)

 

Is perhaps anyone wondering how it goes with my Invisaline braces? I am soon changing into rail nr12/20 and I’m kind of happy with the result already haha. Now the bottom row looks pretty straight which is so wonderful for me who is so picky when it comes to my appearance. Now it feels weird that I had a mess down there before haha. Yesterday I corrected two brackets which had fallen off and got three new sets of braces. If you want to learn some tips and read my previous updates you can click in here, here and here. When people ask me how things are going, the answer is very short – it’s going great! It has become such a natural part of my life now and it almost feels weird not to wear them. Something that is super strange but very good is that my large and tense jaw muscles have disappeared – I have since I was a kid had problems with them and it was not just that they stood out but I strained them constantly. Both day and night, which of course is not so good. I first noticed it the other day when I wondered why my cheeks had become so flat and then came to the conclusion that my big cheek muscles was almost completely gone haha. I do my teeth correction with Alexander at Aqua Dental at Sturegatan – if you have thoughts on correcting your teeth, you should really go there for a consultation! You customize it exactly after your teeth and the results you want and if it’s just a small correction it doesn’t need not be that expensive and it can be quite a quick fix. Plus, they offer 24-month interest-free payment which I also use. If you have any questions regarding Invisaline braces, just hit me:)

invisaline

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!