Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TORTIITAS

Jag kanske inte är ensam om den här rätten men jag vill gärna tro att jag har kommit på den helt själv…jag kallar den för en tortiita. Tanken är att den ska vara ett nyttig men gott middagsalternativ. Jag brukar använda fullkorn eller low-carb tortilla bröd som jag lägger i en stekpanna som jag smörjt med lite kokosolja. Sen smular jag över fetaost och lite hackade soltorkade tomater. Därefter får det stå ett tag på medelhög värme så att osten blir varm. När jag ser att den börjat smälta och blivit krämig så lägger jag på skivade kronärtkockshjärtan, färsk spenatsallad, tomat, avokado och en klick creme fraiche gjord på havre. Sen lite kryddning på det! Så jäkla gott och mättande MUMS!

I may not be alone about this dish but I like to think that I have made it up completely by myself… I call it a tortiita. The idea is for it to be a healthy but tasty dinner option. I usually use whole grain or low-carb tortillas. I grease a frying pan in a little coconut oil and add the bread, then I put feta cheese over the bottom and some chopped sun-dried tomatoes. I let it marinate for a while on medium heat so the cheese gets hot. When I see that it started to melt and become creamy in texture I add the sliced artichoke, fresh spinach salad, tomato, avocado and a dollop of sour cream made from oats. Then a little seasoning on top of that! So tasty and filling, YUM!

img_1674 img_1675

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind