Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EASY WAVES

Igår använde jag BaByliss Easy Waves värmetång – ni kan hitta den här(klick!) – och som ni ser skapar den vågor istället för lockar.  Jag hade en lite annan vision om hur lockarna skulle bli, dom här blev liksom lite trolliga. Jag var nog mer ute efter lite större vågor tror jag och nu blev det mer som ett krus. Jag både gillar och inte gillar det haha. Ser ju lite coolt ut och man kan ju få håret riktigt stort om man vill. Annars tycker jag att tången fungerade bra förutom att man blev lite trött i händerna för man var tvungen att klämma till lite och sen var det lite läskigt att ena delen var öppen så det kändes som jag skulle bränna mig – men det kanske bara är för att jag är så klantig och alltid skadar mig haha.

Yesterday I used Babyliss Easy Waves heat tool – you can find it here(click!) – and as you can see it creates waves instead of curls. I had a slightly different vision of how the curls would be, now they are a little troll-like. I guess I was more looking for bigger waves and I think now it’s more frazzled. I both like and dis like it haha. It kind of looks cool in one way and you could get your hair really big if you want. Otherwise, I think the pliers worked fine except that I got a bit tired in my hands because I had to squeeze a bit and then it was a bit scary that one part was open so it felt like I could easily get burned – but that may just be because I’m so clumsy and always hurt myself haha.

img_1693img_1705 img_1703 babyliss-easy-waves-c260e-med-3-ars-garanti

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind