Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

QVISI

Alltså behandlingen på Qvisi igår var alldeles magiskt! Det är en sån fräsch och mysig liten salong som har massor av spännande och annorlunda produkter och varumärken. Jag fick en riktig värstingbehandling som heter Biotec Signature Deluxe Treatment som tog mellan 1,5-2h. Här användes bland annat en maskin och produkter från Elemis och det var allt ifrån el som ska ge en botoxliknande effekt till syre som man blåste in i huden, men även radiofrekvens som jag faktiskt aldrig testat tidigare – det ska ge ett lyft som ska hålla i drygt en vecka. Sen var det även skalp- och handmassage och ansiktsmask som effektivviserades med hjälp av galvanisk ström. Jag känner mig alldeles fantastiskt efteråt och vill bara tillbaka haha. Jag tror faktiskt aldrig jag känt en liknande effekt efter en ansiktsbehandling tidigare. Just nu har dom ett speciellt erbjudande som ni kan se på en av bilderna nedan – bland annat kan man lägga till en skalp och handmassage till en behandling för 50kr där hela summan går till bröstcancerfonden. Jag fick även med mig två fransserum som ska bli spännande att testa. Ni hittar deras hemisda här(klick!).

Well the treatment at Qvisi yesterday was just magical! It’s such a fresh and cozy small salon that has lots of exciting and different products and brands. I got a real badass treatment called Biotec Signature Deluxe Treatment and it took between 1,5-2h. Among other things they used a machine and products from Elemis and it was everything from electricity to provide a botox-like effect to oxygen blowing into the skin, but also radio frequency that I actually never tried before – it’s supposed to give a boost and lift that lasts just over a week. Then there where also scalp- and hand massage and a face mask which was enhanced using galvanic electricity. I feel absolutely fantastic afterwards and just want to go back haha. Actually, I think I never felt a similar effect after a facial before. Right now they have a special offer that you can see on one of the pictures below – among other things, you can add a scalp and hand massage to a treatment for 50kr where the entire amount goes to the Breast Cancer Fund. I also got to try two eyelash serums that will be exciting to try out. You can find their homepage here(click!).

img_1659 img_1648 img_1655img_1656img_1657img_1661img_1663 img_1667

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind