Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIENDSHIP BRACELET

Jag tänkte tipsa om en sak som är fin att ge som present och som blir lite mer personlig än att ”bara” ge bort ett smycke. När min älskade vän Ida-Sofia fyllde 30 för ett par veckor sen var jag på jakt efter ett vänskapssmycke…men det fanns ingenting fint att hitta någonstans. Så jag hittade ett superfint, diskret armband hos Sophie by Sophie och mailade dem och frågade om man kunde beställde dem med en ingravering – och det fick man. Ida har ett S på sitt och jag har ett I på mitt – så nu tänker vi på varandra när vi ser armbanden vilket är supermysigt:) Ett bra presenttips till bästa kompisen, mamma, syrran eller varför inte pojkvännen?:) Ni kan hitta alla fina armband här(klick!).

I just wanted to give you guys a tip on a nice gift that’s a little bit more personal than to ”just” give away a piece of jewelry. When my beloved friend Ida Sofia turned 30 a few weeks ago, I searched for some kind of friendship jewelry… but there was nothing nice to find anywhere. So I found a super nice, delicate bracelet from Sophie by Sophie and emailed them and asked if I could order them with an engraving – and they could. Ida has an S on hers bracelet and I have an S on mine – so now we think of each other when we see them, which is super nice. A good gift idea for your best friend, mother, sister or why not your boyfriend? You can find all their nice bracelets here(click!).

img_1607 img_1611

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind