Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT

Som ni vet så kör jag ju Bionic på Regeringsgatan 54 och det är så jäkla skönt att ha kommit igång med det ordentligt efter sommaren…min rumpa har redan återfått en något rundare form(yes!) och jag känner mig tightare i hela kroppen! Om ni inte har testat borde ni verkligen prova för det är sjukt effektivt. Jag och Clara kör tillsammans och vi tänkte även addera en dag med barre och en massa promenader till vår Bionicträning. Det känns som ett perfekt träningsupplägg för oss:)

 As you know, I do EMS training at Bionic at Regeringsgatan 54, and it’s so darn nice to have gotten started with it properly after the summer… my butt has already regained a slightly rounder shape (yes!) and I feel tighter in my whole body! If you haven’t tried it out yet, you really should because it’s really effective. Clara and I go there together and we are planning to add a day of barre and a lot of walks to our Bionic routine. It feels like a perfect training schedule for us:)

 img_1295

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind