Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT

Hej på er! Hoppas ni haft en härlig helg! Jag var ju ute och åt middag med mina tärnor på YUC i fredags och efteråt gick vi till Bernies och tog några drinkar. Jag skulle ju uppdatera er på restaurangen som jag lovade…maten var väldigt god, förutom min lax ceviche som var sådär, men servicen var verkligen urdålig. Vi fick vänta en halvtimme på att få våra drinkar som vi beställde när vi kom(efter att ha tjajat flera gånger) och det var inte ofta personalen varken besökte eller passerade vårt bord. För mig är servicen verkligen en av de allra viktigaste bitarna för att tycka om ett ställe, annars försvinner liksom njutningen av att just gå ut och äta. Så det blir tyvärr ingen rekommendation från mig! Ungefär så här såg jag ut i alla fall:)

Hi guys! Hope you had a great weekend! As you know I had dinner with my bridesmaids at YUC Friday night and afterwards we went to Bernie for some drinks. I was going to update you on the restaurant as I promised … the food was very good except my salmon ceviche which was so-so, but the service was really LOUSY. We had to wait half an hour to get our drinks we ordered when we arrived (after having asked several times) and it was not often that staff either visited or passed by our table. For me the service is truly one of the most important things, otherwise the enjoyment of going out and eat goes away. So unfortunately it gets no recommendation from me. Anyways, this is kind of how I looked like:)
 img_1581img_1579-kopiaimg_1580

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind