Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIYAYYYYY

Idag sitter jag och jobbar på redaktionen och ikväll ska jag äta middag med mina tärnor på YUC i vasastan. Jag har aldrig varit där tidigare men det är ju galet gott med mexikanskt och det finns inget smaskigare än margaritas…sen har jag hört att det ska vara en rolig restaurang också. Jag lovar att ge er en recension efteråt:) Hoppas ni ska göra nåt riktigt skojsigt och ha en underbar helg!

 Today I’m working at Plaza Kvinna all day and tonight I’m having dinner with my bridesmaids at YUC in vasastan. I have never been there before but I love Mexican food and there is nothing yummier than margaritas… I have also heard that it supposed to be a fun restaurant so my expectations for the evening is pretty high haha. I promise to give you a review afterwards:) Hope you‘re doing something really fun tonight and have a wonderful weekend!

img_0316

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!