Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MEMORIES

Ni kanske tycker det är skittrist när jag lägger upp en massa naturbilder och halvtrista uppdateringar? Men ibland är det ju så mitt liv ser ut…igår var jag på promenad på åsen igen och gick förbi vår gamla gård…där bodde vi hela familjen när min pappa levde och fortfarande var gift med mamma och vi hade hästar i stallet, höns, katter och hundar. Tidigare har det bott andra människor där som tagit hand om gården men nu var den helt öde. Så jag smög in och jäklar vad mycket minnen som väcktes till liv…både glada och ledsamma och jag grät som ett litet barn. Vill bara köpa gården och fixa upp allting – fylla stallet med hästar och väcka allt till liv igen. Det är världens vackraste plats…måste bara tjäna lite mer pengar så jag har råd haha. Var tvungen att ta med mamma på kvällen och ta lite bilder…

 

Maybe you think it sucks when I post loads of nature shots and half dreary updates? But sometimes thats what my life looks like… yesterday I took yet a long walk on Hallandsåsen and went past our old hose… where we lived the whole family when my father was alive and still married tomy mother and we had horses in the stables, chickens, cats and dogs. When we sold it another family moved in, but now it was completely deserted. So I sneaked in and so many memories came to life… both happy and sad, and I cried like a baby. Just want to buy it and fix everything up – fill the stables with horses and bring everything back to life. It’s the most beautiful place … just have to make some more money so I can afford it haha. Had to bring mom in the evening and take some pictures…

img_1478 img_1476img_1470 img_1475

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind