Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AUTUMN NAILS

Depend har väldigt många fiffiga produkter som gör det enklare att göra egna nageldesigns på hemmaplan…men det är ändå inte helt lätt haha. Jag försökte mig på att göra lite olika varianter men som ni ser så har jag inte lyckats få det helt perfekt – att tillägga så är det inte så inspirerande att måla när mina naglar är så korta och risiga just nu. Jag tyckte i alla fall färgerna var väldigt fina ihop, det lilla i metallic kommer från Depend och nyansen heter nr493, Essies rostiga nyans heter playing koi och redskapen kommer från Depend. Hatten av för alla duktiga nageldesigners som får till det så där jäkla snyggt och perfekt! 🙂

 Depend has lots of practical products that makes it easier to create your own nail designs at home… but it’s still not easy haha. I tried to do some different variations, but as you can see, I have not managed to get it perfect – in addition it’s not that inspiring to paint when my nails are so short right now. In any case I think the colors look very nice together, the small metallic one comes from Depend and the shade is called nr493, the rusty shade from Essie is called playing koi and the tools come from Depend. I’m really impressed with all the talented nail designers who get to it so damn neat and perfect!:)

img_1450 img_1455 img_1456

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind