Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DETOX

Jag har passat på att köra en liten detox här i Båstad…förutom att jag äter och dricker rent kör jag Vitavivas 15 day cleanse. Det jag framför allt behöver bli av med är mitt sockerberoende, det är inte så att jag äter godis varje dag(även fast det blivit mer och mer ofta) men jag har ett konstant sug efter något sött. Och man ska inte glömma att även fruktsocker och produkter med sötningsmedel triggar sockerberoendet. Vilket jag har frossat i dom senaste månaderna. Det har gått rättså bra men det är lite jobbigt på kvällarna, det är då jag är som mest van att snacksa på nåt. Det handlar ju väldigt mycket om att bryta ett vanemönster så det är bara att hålla ut haha.

I have taken the opportunity to do a small detox here in Båstad … except that I eat and drink clean I also take Vitavivas 15 day cleanse. What I mainly need to get rid of is my sugar addiction, it’s not that I eat sweets every day (even though it has become more and more often) but I have a constant craving for something sweet. And you should not forget that fruit sugar and products with sweeteners also triggers sugar addiction – which I have wallowed in the last few months. It has been quite ok so far but it’s a little hard after dinner, that’s when I’m most accustomed to snack on something. It’s all very much about breaking a habit so I guess I just have to bare it out haha.

tumblr_noztvkc8ft1smxxlao1_1280

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind