Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SCAR TREATMENT

Igår var jag på Stureplanskliniken och gjorde en till behandling med IPL på mitt kärl under ögat – det har blivit bättre men inte tillräckligt. Men vi gjorde även fraktionerad CO2laser på mitt ärr som jag har på min högra kind. Det syns inte så mycket när jag har smink- mest i vissa ljus – men Pyra trodde att det kunde bli mycket bättre av några behandlingar med laser. Det typen av laser använder sig inte av ljus utan gör många små brännpunkter som skapar en kontrollerad brännskada i huden. Brännskadan ska trigga kroppens egen läkningsförmåga och därmed förbättra utseendet av mitt ärr. Det gjorde faktiskt inte så ont för att området var så litet och det gick väldigt snabbt. Efteråt hettade det lite och efter ett par timmar kändes ingenting. Man ska tydligen göra minst två behandlingar och en behandling kostar 6000kr. Så vi får hoppas att det ger resultat! Jag har tagit förebilder så vi kan jämföra efteråt och på bilden ser ni hur det såg ut precis efter behandlingen.

 Yesterday I was at Stureplanskliniken and did another treatment with IPL on my vessel under my eye – it has improved but not enough. But we also did fractional CO2laser on the scar I have on my right cheek. It’s not that visible when I wear makeup but shows more in sertain lighting but Pyra thought it could get a lot better with a few treatments with laser. This kind of laser doesn’t use light, but creates many small focal points which creates a controlled burn in the skin. The burn triggers the body’s own healing abilities and thereby improves the appearance of my scar. It actually didn’t hurt that bad, the area was so small, and the procedure went very quickly. Afterwards, it has been a bit warm and a couple of hours afterwards I didn’t feel a thing. Apparently you need to do at least two treatments and one treatment costs 6000 kr. So I hope that it gives results! I have snapped a few before photos so that we can compare afterwards. On the picture you can see how it looked just after the treatment!
img_1344

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind