Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENSAI WRINKLE REPAIR

Det är inte ofta jag stöter på hudvård som jag fastnar för ordentligt – även fast jag testat mycket i mitt jobb och det finns en massa härliga produkter vill jag ju att det faktiskt ska ge synliga resultat. Men den här nya ögonkrämen från Sensai. WOW! Den har faktiskt på ett par månaders tid på riktigt slätat ut huden runt mitt ögonområde. Den är sådär härligt krämig i konsistensen och håller huden återfuktad och mjuk hela dagen- sen är den dryg också. Den fungerar genom att påskynda kollagenomsättningen vilket under en längre tids användning fyller ut huden inifrån. Ja den är dyr, kostar 1425kr här(klick!), men som sagt dryg och väääldigt bra. Kanske om man vill unna sig nåt litet extra:)

 It’s not often I come across skincare products that I really fall for – even though I try a lot of them and there are many wonderful ones, I also want them to give visible results.

But new eye cream from Sensai- WOW! It actually has smoothed out the skin around my eye area in a couple of months time. It’s so wonderfully creamy in texture and keeps skin moisturized and soft all day- it also last a long time. It works by accelerating collagen turnover, which over a long time use fills the skin from within. Yes it is expensive, costs 1425kr here(click!), but as I said before it last a long time and is veeery good. Maybe if you want to treat yourself with something extra🙂

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind