Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ORANGE

Visste ni att orange är en färg som framhäver blå ögonfärg? Jag brukar ju alltid använda mig av en bronzig ögonskuggsnyans som går åt det varma hållet – så snyggt! På bilderna har jag även matchat med en orange tröja från Dry Lake, älskar nyansen och tröjan som är helt perfekt och så skön. Den är tillverkad i bomull vilket gör att den inte sticks ett dugg, vilket har blivit en förutsättning för mig om jag ska ha polo för jag är superkänslig för stickiga material haha.

 Did you know that orange is a color that accentuates blue eye color? I normally use a bronzed, warm hue on my eye shadow – think it’s so pretty! In the pictures I have also matched with an orange sweater from Dry Lake, love the shade and the sweater that is completely perfect and so comfy. It’s made of cotton, which means that it doesn’t itch at all, which has become a prerequisite for me if I’m going to wear a turtle neck because I’m super duper sensitive to itchy materials haha.

img_1333-kopia img_1332-kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind