Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODILOO & VLOGG

Hej på er! Så mycket bättre jag mår idag – har försökt ge mig in på att skapa en video till er men jag får inte till formatet. Det blir så suddigt…försöker läsa mig till hur man får till bra kvalitet men det fungerar liksom inte:/ Man får bara inte ge sig men det är lätt att ge upp när man har så lite tid över och mitt tålamod inte är det bästa haha. Men jag återkommer…. för övrigt så hade jag och min lille vovve det så här mysigt i fredags kväll.

Hi guys! I feel so much better today – I have been trying to create a video for you but I cannot get it to work. It just gets heavy and blurry…also been trying to educate myself from reading guides on the internet but still can’t get it to work. I know that you can’t give up but it’s easy to do so when you have so little time and my patience is not the best haha. But I will get back to you with this…. to something else, this is how cozy me and my little puppy had it Friday night.

img_1138 img_1145

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind