Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGIC RETOUCH

Ja nu har jag testat och utvärderat den här nya utväxtsprayen från L’oreal. Den kommer i fem olika nyanser och den som passar bäst för mig är dark blonde men brown fungerar också helt ok. Under presspresentationen talade stylisten om att de blond nyanserna inte helt tar bort en mörk utväxt på blont hår men den snyggar definitivt till övergången så den inte känns så skarp. Jag har ju ingen direkt utväxt men tycker att den fungerar utmärkt för att ”fylla ut”, framför allt när man har uppsatt. Det jag tycker fungerar sämre med produkten är att om man inte kör full sprut på flaskan så sprätter det stora droppar med färg som lätt lägger sig över kläderna och sen färgar den av sig lite. Annars tycker jag att känslan när man applicerat den är bra – det gör inte håret torrt och frissigt. På bilderna nedan ser ni lite tydligare – nu har jag ju med flit sprayat lite på huden för att sudda ut där det är glesare med hår. Man ska spraya ca 10cm från håret och tydligen kan man fixera med hårspray efteråt för att minska avfärgningen. Kostar 119kr men såg att Bangerhead just nu har 10% rabatt på den här(klick!).

Well, now I have tried out and evaluated this new root spray from L’oreal. It comes in five different shades and the best fit for me is dark blonde but brown works ok too. During the press presentation the stylist talked about that the blonde shades didn’t completely remove a dark root on blond hair but it definitely tidied the transition so it doesn’t feel as sharp. I have no direct roots to cover up but I find it to work well to ”fill out”, especially when you have your hair up. What I find works less well with the product is that if you are not running full spray on the bottle, large droplets of color easily flies down on your clothes and it also discolors a bit. Otherwise, I think the feeling when applied is good – it does not make the hair dry or frizzy. In the pictures below you can see how it works – now I have deliberately sprayed a little on the skin to erase where there is more sparse hair. You should spray approximately 10cm from hair and apparently you can fix it with hair spray afterwards to reduce the discoloration. Costs 119kr but I saw that Bangerhead right now have a 10% discount here(click!).

 

img_1075

 

FÖRE/BEFORE:img_1076

EFTER MED BROWN/ AFTER WITH THE SHADE BROWN:img_1077

EFTER MED NYANSEN DARK BLOND/AFTER WITH THE SHADE DARK BLONDE:img_1078

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind