Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOOK OF MASKS

I september månad introduceras Dr Jarts hudvårdsprodukter på Sephora i Sverige. Den här boken med masker är en av deras produkter och visst är den skoj!? Det finns verkligen masker för alla tänkbara behov och på bilden nedan använde jag Neck & Chin lift och Cheek & Eye lift. Den var väldigt svalkande och skön men jag kan inte påstå att det gav mig något direkt lyft. Men annars tycker jag att det är härliga masker och jag tänkte på att boken skulle kunna vara perfekt att ge bort som en present?! Jag vet inte exakt vad den här kostar men maskerna ligger på mellan 65-100kr/st och boken innehåller 9st olika varianter.

In September, Dr. Jarts skin care products are introduced at Sephora in Sweden. This book with masks is one of their products and isn’t it fun!? It contains sheet masks for all needs and in the picture below I used the Neck & Chin lift and Cheek & Eye Lift. They felt very cool and nice but I cannot say that it gave me a direct lift. But otherwise, I think the masks are wonderful and that the book would be perfect as a gift?! I don’t know exactly what it costs, but the price are between 65-100kr/pc, and the book contains 9st different variants.

img_0854 img_0856

Man fick dra åt masken ordentligt och ni ser att den sitter åt rätt hårt runt örat haha/ I had to pull up the mask pretty hard and as you can see it’s kind of tight around my ear haha.

img_1025img_0857

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind