Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CLOSE UP

Här ser ni några mer inzoomade bilder på min look i torsdags. Jag började med att lägga smoothing primer powder från Make Up Store – det är en makalöst bra produkt för att få en jämnare finish på basen(ni kan läsa mer om den här(klick!) – sedan använde jag min mineralfoundation från Idun Minerals i nyansen Freja. Under ögonen applicerade jag en concealer från Nars som heter Radiant Creamy Concealer som ger väldigt bra täckning och återfuktning. Jag adderade lite skugga vid sidorna om näsryggen och under kindbenen med en bronzer – även den från Idun. Ögonskuggan är min vanliga favorit från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber och på läpparna har jag använt en läppenna från kicks i nyansen dusty rose och ett vattenfast läppstift från Mac som heter Pro Longwear Waterproof Colour Stick, i nyansen Sand Bar. Highlightern jag använt heter Afterglow och kommer från Urban Decay – i nyansen sin. Hmm har jag glömt nåt? Just det, rouget kommer från H&M, i nyansen Coral. Sen avslutade jag faktiskt med att lägga primerpudret ovanpå min bas på de ställen jag ville jämna ut och matta ner och det fungerade helt perfekt!

Here are some more zoomed pictures on my Thursday night look. I started by adding smoothing primer powder from Make Up Store – it’s an incredible product to get a smoother finish to the base (you can read more about it here (click!) – Then I used my mineral foundation from Idun Minerals in the shade Freya. Under the eyes I applied a concealer from Nars named Radiant Creamy concealer, which provides very good coverage and moisture. I added a little shade on the sides of the nose and under my cheekbones with a bronzer – also from Idun. The eye shadow is my usual favorite of Maria Åkerberg in the shade Shiney Amber and on the lips I used a lip liner from kicks in the shade dusty rose and a water resistant lipstick from Mac called Pro Long Wear waterproof Colour Stick, in the shade Sand Bar. the highlighter I used is called the Afterglow and comes from Urban Decay – in the shade sin. Hmm, did I forget something? Yeah, my blush comes from H & M, in the shade Coral. Then I actually finished with applying the primer powder on top of my base over the places I wanted to even out and get a matte result and it worked perfectly!

img_0974img_0998 img_0980 img_1001img_0976 img_0999

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind