Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHICGALAN 2016

Hej på er! Idag har jag suttit på redaktionen fram tills lunch ungefär och sen var jag på en behandling inne i stan. Nu ska jag sitta hemma och skriva på min anti-age artikel och bara låta jobbdagen flyta in i helgen…aaaah. Behöver verkligen sova och vila känner jag. Stressat som en idiot den här veckan. Igår var vi ju i alla fall en sväng på Chicgalan som hölls i Haymarkets lokaler vid hötorget. Jag stannade bara en stund men jäklar vilken festlig stämning det var! Kakan vann pris för bästa skönhetsblogg och jäklar vad härlig hon är alltså! Här tillsammans med Linn, Ida Sofia och Tess och min sminkning är ju densamma som vanligt men tänkte lägga upp fler bilder och nyckelprodukter i ett separat inlägg senare:)

 Hi guys! Today I worked at Plaza Woman until lunch and then I went to do a treatment in the city. Now I’m at home writing on my anti-aging article and plan to just let the work day flow into the weekend… Aaaah.I feel like I’m in a huge need to sleep and rest. Been stressing like an idiot this week. Yesterday we did go to the Chic Gala, which was held in Haymarket premises at Hötorget. I only stayed for a while but the party mood was insane! Kakan won the price for best beauty blog and shes such a fun and lovely personality! Here, together with Linn, Ida- Sofia and Tess and my makeup is the same as usual, but figured that I’ll post some more pics and key products in a separate post later🙂
img_0988img_0964img_0987img_0965 img_0986

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind