Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA MED RITUALS

Herregud vad många events jag har varit på i veckan! Imorse var det dags igen med Yoga som Linn Herbertsson och Rituals anordnade på Yogayama – så härlig start på morgonen! Efter yogan åt vi frukost på Koloni som ligger en våning upp. Ikväll ska jag möta upp Linn och min vän Ida Sofia och äta middag och gå en sväng till Chicgalan – sen ska jag hem och däcka för imorgon ska jag upp tidigt och jobba på redaktionen. Puss så länge! PS. Bilderna är lånade av Linn.

I’ve been to so many events this week! This morning, it was time for another one, with a Yoga session that Linn Herbertsson and Rituals arranged at Yogayama – such a lovely start to the morning! After the yoga, we had breakfast at Koloni which is located one the top floor. Tonight I’ll meet up with Linn and my friend Ida Sofia to have dinner and go to the Chic Gala – then I’m going home to get some sleep, because tomorrow I have to get up early to work at the magazine. See you laters! PS. The images are borrowed from Linn.

img_1183img_1000img_1124 img_1159img_1046 img_0952 img_1082

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind