Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING PLANNING

Jag det är först nu som jag börjar känna av att vi ska gifta oss i januari…det är jäkligt mycket som ska bokas och fixas med. Och det blir mer och mer ju närmre vi kommer. Snart ska vi bege oss till stället vi ska ha vår bröllopsfest på(fortfarande lite hemligt) och gå igenom alla detaljer. Jag är så sjukt exalterad inför att få styra en fest på det här viset, inte bara för att det är en stor dag för oss utan även för att man ska få fixa en (förhoppningsvis)rolig fest för alla ens vänner. Wiiwoo vad taggad jag är just nu. Och sen var det det där med bröllopsklänning…det känns som den tråkiga biten. Jag vill ha en långärmad som är lik den jag hade på Ebba och Påls bröllop fast vit men det är inte så lätt att hitta. Om ni har några tips på var man kan hitta fina klänningar i den stilen, som inte innebär att man måste åka utomlands, så blir jag väldans glad!:)

 
It’s only now that I’m starting to feel that we’re getting married in January … it’s a lot of things and details that needs to be booked and arranged. And the closer we get the more work it is. Soon we will head out to the place we are going to have our wedding party at(still a bit of a secret) and go through all the details. I’m so crazy excited that I get to plan a party like this, not only because its a great day for us, but also that we get to arrange a (hopefully) fun party for all our friends. Wiiwoo how psyched I am right now! And then there was the wedding dress … it feels like the most boring part. I want one with a long sleeve that is similar to the one I had at Ebba and Påls weddings but in white but it’s not that easy to find. If you have any tips on where to find nice dresses like that, without having to go abroad, I would get awfully happy!:)
IMG_0908

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh vad mycket kul du har framför dig. Försök njuta så mycket du kan av all förväntan innan bröllopet. Det kommer bli så vackert.
  När jag hittar en klänning som jag gillar och passar min figur så ber jag min sömmerska sy samma i olika färger. Har du en bra sömmerska som kan sy en liknande klänning som du vill ha? Om du visar den så har du en bas som du kan utgå ifrån och sedan visa bilder på detaljer såsom en annan ärm eller midja exempelvis. När jag har fått en idé i huvudet så har jag så svårt att bortse från det. Jag vet tyvärr inga bra affärer i Sverige då jag bott utomlands :-/

  Linda 2016-09-07 11:26:20 http://perlindesign.com
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Jag ska försöka njuta i all stress haha:) Jag har tänkt på det men jag har ingen sömmerska som jag litar på kan sy den typen av klänning. Nu vet jag inte var du bor men om du har tips på någon duktig i Stockholm får du gärna hojta till!:) Det är verkligen en bra idé! <3 Tack så mycket! kram

   Susanne Barnekow 2016-09-07 15:24:16
   Svara
 • Kan du inte visa hur ditt kärl under ögat har blivit nu efter behandlingen? Jag har nämligen samma ”problem” och är sugen på att göra något åt det. Kram!

  Ida 2016-09-06 22:32:51
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Kram <3 🙂

   Susanne Barnekow 2016-09-06 22:48:37
   Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Jag gjorde IPL en gång och nu senast så injicerade vi en vätska för att få kärlet att dra ihop sig. Just nu ser det inte så mycket bättre ut och jag måste vänta tre veckor till för att se slutresultatet av den här behandlingen. Det kan vara så att vi måste behandla det igen på något sätt men jag lovar att uppdatera dig med hur det går!:)

   Susanne Barnekow 2016-09-06 22:48:20
   Svara
 • […] post WEDDING PLANNING appeared first on Susanne […]

  WEDDING PLANNING – BYOU 2016-09-06 15:32:59 http://byou.se/wedding-planning/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind