Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOR THE ELEPHANTS

Jag brukar generellt inte lägga upp såna här kampanjer då det oftast är ett smart sätt för företagen att få gratis marknadsföring…men nu kunde jag inte hålla mig. Maria Nila, som är ett företag med väldigt bra produkter och värderingar, har september månad en kampanj i samarbete med den svenska ideella föreningen The Perfect World Foundation – detta för att rädda världens elefanter. Ett fantastiskt djur som fortfarande dödas i jakten på elfenben – skrämmande siffror på 35.000 varje år, vilket innebär att en elefant mister livet var 15e minut. Jag har nu fått en personlig rabattkod (SUSANNE3) som inte bara innebär att man får 30% rabatt på www.marianila.com utan även att alla intäkter på vid köpet går till The Perfect World Foundations arbete att rädda elefanterna. Utöver att ni gör något gott så får ni även njuta av riktigt bra produkter – jag kan till exempel varmt rekommendera deras schampo och balsam och arganoljan som är helt magisk! Kom igen, nu hjälper vi elefanterna!

 
I usually don’t post these kinds of campaigns, because it’s usually a smart way for companies to get free marketing … but now I just had to. Maria Nila, which is a company with very good products and values, have during September a campaign in cooperation with the Swedish non-profit organization The Perfect World Foundation – in order to save the world’s elephants. A fantastic animals that is still being killed in the hunt for ivory – scary numbers of 35,000 each year, which means that one elephant loses it’s life every 15 minutes. I have now received a personal discount code (SUSANNE3) which not only means that you get 30% discount on www.marianila.com but also that all the revenues of the purchase goes to The Perfect World Foundation’s work to save the elephants. Beyond that you are doing something good, you will also enjoy really good products – I can, for example, highly recommend their schampoo and conditioner and argan oil – which is absolutely magical! Come on guys, lets help the elephants!
 IMG_0859IMG_0868IMG_0867

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind