Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANOTHER SEASON ANOTHER SKIN BOOSTER

Hej på er, hur mår ni? Jag börjar äntligen känna att min energi börjar komma tillbaka, så obeskrivligt härligt! Jag kom på att jag glömt att berätta att jag var på Sturepanskliniken och gjorde en Skinboosterbehandling i förra veckan. Det var ett tag sen jag gjorde en nu och kände att det var dags igen! Jag har skrivit om den flertalet gånger tidigare och ett av inläggen kan ni hitta här(klick!). Man kan kort förklara det som en ansiktsbehandling inifrån, som tillför långvarig fukt och volym till din hud. Den variant jag fick heter Restylane Vital och man kan antingen injicera genom ett litet stick och sedan genom en tunn nål som inte känns någonting eller många små stick istället vilket i sig ska ge ökad kollagenbildning(lite som effekten av en dermaroller) – men den känns lite mer och man är inte lika fin precis efteråt:). Nu gjorde vi många små stick och min hy känns så mycket bättre! Vi behandlade även mitt kärl under ögat igen, det blev bättre efter IPL behandlingen men inte tillräckligt bra. Så Pyra behandlade med så kallad scleroterapi vilket innebär att man injicerar en vätska som gör att kärlet drar ihop sig, nu måste jag vänta 4 veckor innan vi kan se slutresultatet men jag tycker redan att det ser bättre ut. Jag håller er uppdaterade!

 
 Hello, how are you? I’m finally starting to feel that my energy is returning, so indescribably nice! I realized that I forgot to tell you that I visited Sturepanskliniken and did a Skin Booster treatment last week. It was a while since I did one now and felt that it was time again! I have written about it several times before and one of the posts can be found here(click!). You can briefly explain it as a facial from within, which provides long-lasting moisture and volume to your skin. The version I got is called Restylane Vital and you can either inject it through a small puncture and then through a thin needle that doesn’t feel anything or many small injections, which in itself will give an increased collagen production(a bit like the effect of a dermaroller) – but it’s a bit more painful and you don’t look as pretty directly afterwards:). Now, we did many small injections and my skin feels so much better! We also looked at my vessel under my right eye again, it got better after the IPL treatment but not good enough. So Pyra treated it with a so-called sclerotherapy, which means that you inject a fluid that allows the vessel to contract, now I have to wait 4 weeks before we can see the end result, but I already think it looks better. I’ll keep you updated!
IMG_0838

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind