Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KONJAC SPONGE

Har ni hört talas om dom här söta små rengöringssvamparna tidigare? Den består till 100% av Konjakrotens fiber och används till både ansikte och kropp.
Den ska fungera djuprengörande, avlägsna svarta pormaskar, peela huden, främja blodcirkulationen och förnyelsen av hudcellerna. Funktion baseras på att konjakroten är basisk och på så sätt balanserar surheten i huden. Den går att använda med eller utan rengöringsprodukter men jag tyckte inte riktigt att det blev tillräckligt rent utan. Den kommer i en herrans massa olika utföranden för olika behov och ni kan bland annat hitta hela sortimentet här(klick!). På bilden nedan ser ni en som är använd en gång(röda) och en som är oanvänd. Dom är verkligen supermjuka och härliga när dom är blöta men stenhårda torra.

Have you heard about these cute cleaning sponges before? It consists to 100% of Konjac root fiber and is used for both face and body.
It deep cleanses, removes blackheads, exfoliates the skin, promotes blood circulation and the renewal of skin cells. The function is based on the fact that the konjac root is basic, and so balances the acidity in the skin. It can be used with or without cleaning products but I didn’t really think my skin felt clean enough without. It comes in a lot of different designs for different needs, and you can find the full range here(click!). In the picture below you see one that is used once (red) and one that is unused. They are really super soft and lovely when wet, but hard as rock when dry.

DSC02334 DSC02330

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!