Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANTI – AGE

Uuuuh vad tung den här dagen har varit för mig. Har en riktig PMS peak som gör att jag är väldigt trött, har en omättlig hunger, en hy som är totalkaos och är allmänt arg och irriterad. Ingen rolig kombo haha. Men som tur är brukar det inte vara så länge. Tillbaka till vad jag skulle skriva om – just nu vi gör en anti-age special till Plaza Kvinna och fokus för artikeln kommer vara anti-age utan kniv. Så vi ska testa lite olika behandlingar och fördjupa oss i trender och de tekniker som ger bäst resultat! Idag var jag på Akademikliniken och träffade deras hudläkare som är väldigt duktig – vi talade en massa spännade saker och jag kommer antagligen göra en behandling där i september som ni ska få veta mer om lite längre fram! Och nej, jag ser inte ut som på bilderna nedan idag;)

Uuuuh this day has been so hard for me. I have a real PMS peak that makes me very tired with an insatiable hunger, a complexion which is total chaos and I’m generally angry and irritated. Not a funny combo haha. But fortunately it usually doesn’t last very long. Back to what I was about to tell you – right now we are doing an anti-aging special for Plaza Woman and the focus of this article will be anti-aging without surgery. So we’ll try out some different treatments and immerse ourselves in the trends and technologies that deliver the best results! Today I was at the Akademikliniken and met their dermatology doctor who is very talented – we talked about a lots of exciting things and I will probably do a treatment there in September, which I will tell you more about later! And no, I don’t look like in the pictures below today;)
output_yGCj64

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!