Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WIPWOP

Mitt hår var verkligen katastroftorrt och risigt innan jag var hos Gabbi på Bangerhead idag. Två månader sen jag var där med sol och semester emellan. Så hon lade lite nya slingor i luggen(blir så snyggt och naturligt), lade en Olaplexinpackning, tonade det, klippte bort slitna toppar och sist men inte minst – bytte hon ut mina Hairtalk extensions. Har bara några få längst ner därbak för att ge det lite mer fyllighet. Mitt hår har bivit så långt över sommaren och nu känns det så fint igen! Att bara lägga några få slingor i luggen är verkligen en räddning för mitt hår för det klarar inte av blekning så bra, men det geer fortfarande en piggare och fräschare look. Jag tog en bild med blixt så man ser glansen i håret.

My hair was such a dry and frizzy disaster before I visited Gabbi at Bangerhead today. It was two months since I was there with sun exposure and holidays in between. She added some new highlights in my bangs (looks so neat and natural), did an Olaplex treatment, toned it, cut off worn ends and last but not least – she changed my Hairtalk Extensions. I only have a few at the bottom at the back to give it a little more fullness. My hair has become so long over the summer and now it feels so nice again! Simply adding a few highlights only in my bangs has really been a salvation for my hair, it can’t really handle the bleach, but you still get such a fresh look. I took one pictures with flash as you see the shine better.

 

IMG_0700IMG_0686IMG_0703dIMG_8658-kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind