Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅHLÈNS BERSÅ

Imorse var jag på en pressfrukost på restaurang Hantverket(som för övrigt var urmysigt!) där Åhléns presenterade sin nya skönhetsserie, Berså. Den innehåller övervägande naturliga ingredienser och är även Fairtrade- certifierad och närproducerad i Dalarna. Serien innehåller allt från duschcreme till skrubb och doftljus. Jag har inte hunnit testa allt än med den doftar underbart!

 This morning I was at a press breakfast at restaurant Hantverket (which btw was super cozy!) where Åhléns presented their new beauty line, Berså. It contains predominantly natural ingredients and is also certified Fairtrade and locally produced in Dalarna. The range includes everything from shower cream to scrub and scented candles. I have not had time to test everything yet but it smells wonderful!
 bild1 IMG_0670 IMG_0666IMG_0672 IMG_0675

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!