Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÄR LIGGER VI

Ja här ligger vi i soffan…jag jobbar och hunden sover. Lite avis att han får sova när han vill. Jag har legat och nyst och snörvlat här i flera timmar. Skulle egentligen bara vilja ge mig ut och springa men det kanske inte är så smart. Jag måste nämligen vara mitt bästa på fredag när bröllopshelgen sätter igång för min bästa vän Ebba. Jag ska vara tärna och är såå laddad. Och nervös inför talet men jag kan inte ha förberett mig bättre än vad jag har gjort så nu får det bli som det blir haha. Om ni har några tips för att inte helt få hjärnsläpp när man väl står däruppe så är det mer än välkommet!

Well, here we are laying on the couch… I’m working and my dog is sleeping. I’m a bit jealous that he can sleep whenever he likes. I have been sneezing and snuffling here for hours. Would really just like to go out for a run, but it might not be so smart. I must in fact be my best on Friday when the wedding weekend starts for my best friend Ebba. I’ll be one of the bridesmaids and I’m so exited. And nervous about the speech but I couldn’t have prepared any better than I have done so I just have to roll with it. If you have any tips on how not to get a total brain block once you are up there, it’s more than welcome!

IMG_0636

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!