Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THROWBACK ITALY

Den här sommaren stannade vi ju kvar i Sverige, trots att vi hade bokat både flyg och hotell i Frankrike. Bara för att vi inte riktigt kände för det och för att det var så härligt hemma! Men nu när hösten kommit till Stockholm känner jag lite längtan efter ljumna sommarnätter i Italien eller Frankrike. Sen tittade jag igenom lite gamla bilder…och jäklar vad härligt vi hade i Portofino förra sommaren…♥

This summer we stayed in Sweden, even though we had booked both flight and hotel in France. Just because we didn’t really feel like it and it was so lovely here at home! But now when autumn arrived in Stockholm I’m longing for warm summer nights in Italy or France. Then I looked through some old photos…and darn it what a lovely time we had in Portofino last summer...♥

IMG_3585-kopia IMG_1602-e1437818429254IMG_3588 IMG_1559 er IMG_3641-kopia IMG_3604-kopia IMG_3587-kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!