Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IPL – KÄRLBEHANDLING

Ja som jag skrev tidigare så var jag och hälsade på Pyra på Stureplanskliniken imorse. Vi talade lite skin boosters och sen kikade vi faktiskt på mitt kärl under ögat. Jag har nämligen ett tjockt mörkblått kärl under höger öga. Det gör att jag alltid måste täcka det för att inte se dyngtrött ut. Jag har alltid trott att det inte gick att göra något åt det men idag använde Pyra en IPL på det – inte för att ta bort det men för att göra så att det drar ihop sig något. Det är så sjukt för jag ser redan skillnad och jag är såå glad för att det faktiskt går att göra något åt mitt tröttkärl haha. En sån liten sak som kan göra väldigt mycket för ett utseende. En kärlbehandling med IPL kostar 1700kr på Stureplanskliniken. Om ni har ett liknande problem så var väldigt noga med att gå till någon riktigt duktig – helst läkare som Pyra – då du arbetar väldigt nära det känsliga ögonområdet. Här ser ni en kornig mobilbild(glömde kameran) på hur mit kärl såg ut innan behandling. Jag ska ta en efterbild när rodnaden lagt sig.

Yes as I wrote earlier, I visited Pyra at Stureplanskliniken this morning. We spoke a little bit about skin boosters, and then we actually looked at my vessel under my eye. I have a thick blue vessel under the right eye. It means that I always have to cover it to not looking really tired. I always thought that I couldn’t do anything about it but today Pyra used an IPL on it – not to remove it but to make it contract slightly. It’s so sick because I can already see a difference and I am soo happy that there’s actually a treatment for my tired vessel haha. Such a small thing that can do a lot for your whole face. A vascular treatment with IPL cost 1700kr at Stureplanskliniken. If you have a similar problem go to someone who’s educated and really professional – preferably a doctor like Pyra – because you are working very close to the delicate eye area. Here’s a really crappy shot of how my vessel looked like before the treatment. I’m going to take another one as soon as the redness goes away.

IMG_0551

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] att få bort det, eller snarare göra så att det syns mindre. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg här(klick!). Det verkade som att IPL fungerade så bra i början(och jag var sååå glad) men när […]

  KÄRLLASER – UPDATE – BYOU 2016-11-07 14:18:18 http://byou.se/karllaser-update/
  Svara
 • […] att få bort det, eller snarare göra så att det syns mindre. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg här(klick!). Det verkade som att IPL fungerade så bra i början(och jag var sååå glad) men när […]

  KÄRLLASER - UPDATE - Susanne Barnekow 2016-11-07 14:07:13 http://susannebarnekow.se/2016/11/karllaser/
  Svara
 • […] post IPL – KÄRLBEHANDLING appeared first on Susanne […]

  IPL – KÄRLBEHANDLING – BYOU 2016-08-18 15:20:33 http://byou.se/ipl-karlbehandling/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!