Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLOOO

Jag var rätt kaxig igår med att jag mådde bättre…typ 10 minuter efter jag skrev mitt inlägg började jag må illa och fick feber. Så låg helt utslagen hela dagen. Idag mår jag dock mycket bättre och tänkte faktiskt smita in på redaktionen en sväng i eftermiddag. I morse var jag på Stureplanskliniken och hälsade på Pyra och jag ska berätta om vad vi gjorde i nästa inlägg. Bilden är från Båstad men var passande idag när regnet bara öser ner…

I was pretty cocky yesterday with announcing that I felt better… like 10 minutes after I wrote my post, I started feeling sick and got a fever. So I was completely out throughout the day. Today, however, I feel much better and thought I would actually sneak away to the office for a few hours this afternoon. This morning I was at Stureplanskliniken to meet up with Pyra and I’ll tell you what we did in the next post. The pictures from Båstad but I thought it was suitable today when the rain is pouring down..
IMG_9823

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!