Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLOOO

Jag var rätt kaxig igår med att jag mådde bättre…typ 10 minuter efter jag skrev mitt inlägg började jag må illa och fick feber. Så låg helt utslagen hela dagen. Idag mår jag dock mycket bättre och tänkte faktiskt smita in på redaktionen en sväng i eftermiddag. I morse var jag på Stureplanskliniken och hälsade på Pyra och jag ska berätta om vad vi gjorde i nästa inlägg. Bilden är från Båstad men var passande idag när regnet bara öser ner…

I was pretty cocky yesterday with announcing that I felt better… like 10 minutes after I wrote my post, I started feeling sick and got a fever. So I was completely out throughout the day. Today, however, I feel much better and thought I would actually sneak away to the office for a few hours this afternoon. This morning I was at Stureplanskliniken to meet up with Pyra and I’ll tell you what we did in the next post. The pictures from Båstad but I thought it was suitable today when the rain is pouring down..
IMG_9823

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind