Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ELF LOOK

Hej på er! Jag mår faktiskt lite bättre idag även fast jag fortfarande känner mig hängig – men är så glad att det går åt rätt håll. Tjohoo!! Så här är i alla fall en kort förklaring på vad jag använt för att skapa älvlooken. Öronen köpte jag på Buttericks bakom disken. De är transparenta/vita från början så man måste applicera foundation för att få dem att smälta in och man fäster dem med hudklister. Jag gjorde faktiskt min sminkning som vanligt utöver att jag adderade gllitter och ett par ansiktsstenar. Men visst blir det effektfullt med allt tillsammans? De små stjärnorna köpte jag för länge sen på Asos.com och jag kunde inte hitta dem nu men de har liknande här(klick!). Glittret kommer från ett märke som jag inte kunde hitta men Make Up Store har en massa fina varianter här(klick!). Jag duttade faktiskt bara på det med fingret och det satt fint på hela kvällen! Mitt huvudsmycke köpte jag på Etsy.com för länge sen – där kan man verkligen hitta väldigt mycket udda och fina saker. När jag ser bilderna vill jag bara vara älva varje dag, på riktigt!

 
Hi guys! I actually feel a little bit better today, even though I’m still very tired I’m very happy that it goes in the right direction. Tjohoo!! So this is in any case a brief explanation of what I used to create my elf look. The ears I bought at Buttericks behind the counter. They are transparent/white from the beginning so you have to apply foundation to make them blend in and you attach them with skin adhesive. I actually did my make-up as usual and added some gllitter and a few facial stones. But it’s pretty striking with every detail combined? The small stars I bought long ago at Asos.com and I couldn’t find them there now but they have similar ones here(click!). The glitter comes from a brand that I couldnt’t find but Make Up Store has a lot of nice varieties here(click!). I just tapped it on with my finger and it stayed there all night! My head jewelry I bought on Etsy.com a long time ago –  you can really find special and very nice things there. When I see the pictures I just want to be an elf every single day – true story!

IMG_0524IMG_0528 IMG_0525 IMG_0529

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!