Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAY TWO JOHN BAUER

Ja det blir ju lite extra skoj med fest när man är utklädd. Och att vara på en sån sagolik plats gör ju det hela bara så mycket bättre! Tälten var pyntade in i minsta detalj och det kändes verkligen som att dansa runt i en saga! Jag ska gå in lite närmre på min sminkning och look i ett separat inlägg – och som ni kanske kan se så ska jag vara någon typ av älva:)

Yes, a party gets a little bit extra fun when you’re dressed up. And being in such a fabulous location makes it all just so much better! The tents were so beautifully decorated and it really felt like dancing around in a fairy tale! I’ll get into my make-up and look a bit closer in a separate post – and if you haven’t figured it out I’m supposed to be some kind of fairy or elf:)

IMG_0494IMG_0495IMG_0505IMG_0491IMG_0515IMG_0490IMG_0514 kopia IMG_0511 IMG_0510IMG_0522IMG_0512 kopia IMG_0496 IMG_0516

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!