Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAY ONE

Hej på er! Vilken jäkla helg jag har haft alltså. Så underbart kul och så otroligt fint anordnat. Första kvällen var det vigsel på vackra Kjolland med efterföljande middag och fest på Fäviken. Jag fick inte lika många bilder på fredagen då jag inte fick plats med kameran i min väska men här är i alla fall några stycken och gruppbilden har jag stulit från Clara. Min klänning är ett riktigt budgetfynd från Asos som ni kan hitta här. Annars har jag blivit sjuk igen med ont i halsen så jag kämpar med jobbet från soffan idag och håller tummarna att det kommer gå över snart. Snart ska ni få se ett gäng roliga bilder från dag två så håll utkik:)

 Hi guys! I had the best weekend. So much fun and so incredibly well organized. The first day the wedding ceremony was held at beautiful Kjolland followed by a dinner and party at Fäviken. I didn’t get as many pictures on Friday because I couldn’t fit the camera in my bag, but here’s in any case a few shots and and one group pic I stole from Clara. My dress is a real budget find from Asos which you can find here. Otherwise, I’m sick again with a sore throat so I struggle with working from the couch today and keeping my fingers crossed that it will pass very soon. In a moment I will post a bunch of funny pictures from day two so stay tuned🙂

IMG_0448IMG_0478IMG_0479IMG_0532 IMG_0455dd IMG_0472

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!