Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SO LONG!

Nu är vi på väg till Åre och Copperhill Hotell. Det ska bli så jäkla kul! Jag ska försöka att inte vara så himla stressad så att jag hinner ta lite bilder på min makeup och outfit. Sen ska ni ju självklart få se hur jag ser ut på maskeradfesten på lördagen också;) Ses snart!

Now we are on the way to Åre and Copperhill Hotel. It’s going to be so much fun!! I’ll try to make the time to take some pictures of my makeup and outfit. In addition you need to see how I will look on Saturday at the masquerade party as well;) See you soon!

IMG_0421 IMG_0424

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!