Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE DREAMER

Det här är en av mina favoritpaletter just nu. Den kommer från Marc Jacobs Beauty och utöver att det är kanonbra ögonskuggor med mycket pigment älskar jag förpackningen! Nedan kan ni se vilka skuggor jag valt att applicera och jag kallar dem 1-7 från vänster till höger. Den är toppen att använda både till vardag och fest och just den här kombinationen heter The Dreamer.

This is one of my favorite eyeshadow palettes right now. It comes from Marc Jacobs Beauty and beyond that the shadows are really good and highly pigmented, I love the packaging! Below you can see the shadows, I decided to apply and I call them 1-7 from left to right. It’s great to use both for everyday and nighttime and this combination is called The Dreamer.

IMG_0416

  1. Först applicerar jag nr3 över hela ögonlocket ända upp till brynkanten. // First I apply shadow nr3 on top of my upper eyelid all the way up to the brow line. 2. Sedan applicerar jag nr6 över ögonloben.// Then I apply nr6 over the eye lobe. 1+2

3. Jag adderar nr 7 i den inre kanten av ögonlocket. // I apply shadow nr7 in the inner part of the lid. 4. Jag avslutar det övre locket med att dra en mjuk eyeliner med den mittersta skuggan(nr4). // I finish my upper eyelid by using shadow nr4 as a soft eyeliner.

3+4

5. Jag applicerar samma skuggning under ögat. // I apply the same shadows under my eye. IMG_0398

6. Jag avslutar med att applicera mascara på den övre fransraden och svart eyeliner i vattenlinjen. // I finish with some mascara on the upper lashes and some black eyeliner on my waterline.

IMG_0399 IMG_0400 IMG_0406

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!