Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

7 SECONDS GLOSSING SPRAY

Jag måste ha en bra glansspray bland mina hårprodukter då mitt hår lätt blir torrt och frissigt. Vilken frisyr jag än väljer att bära så avslutar jag alltid med en glansspray. Jag har hittat en riktig favorit, den kommer från Unite och heter 7 Seconds Glossing Spray. Den ger en väldigt fin spridning och ger supersnygg glans utan att tynga ner eller göra det fettigt. Ett plus med produkten är att den även innehåller värme- och UVskydd. Sen är den dryg också! Helt klart 5/5 i betyg. Kostar 345kr. Ett litet tips bara:)

I always have to have a good shine spray because my hair easily looks dry and frizzy. No matter what hairstyle I choose to wear, I always finish with a shine spray. I have found a real favorite, it comes from Unite and is called 7 Seconds Glossing Spray. It gives a very fine spray and a super stylish shine without weighing it down or make it greasy. A plus with the product is that it also contains heat and UV protection. In addition it lasts a long time! It gets full score by me. Just a little tip from me to you:)

IMG_0377

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind