Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JOHN BAUER

Tidigt på fredag åker vi till vackra Jämtland för bröllop! Det ska bli så underbart roligt! Utöver att jag ser fram emot bröllopet så är det en maskeradfest dag två där temat är John Bauer. Väldigt passande för både brudpar och omgivning och det ska bli så kul att se vad alla ska vara utklädda till. Vad jag har tänkt vara får ni se då! Alla tips på hur man kan tolka är dock välkommet då jag känner mig lite osäker på det jag lyckats dra ihop hittills haha;)

Early on Friday we leave for beautiful Jämtland and a wedding! It’s going to be so much fun! Besides that I look forward to the wedding, it’s a masquerade party day two where the theme is John Bauer. Very suitable for both the bridal couple and the surroundings and it’s going to be so much fun to see everyone dressed up. What I am supposed to be you will see then! Any tips on how to interpret this theme is however welcome because I’m a bit unsure of what I managed to pull together so far haha😉

John_Bauer_-_The_Princess_and_the_Trolls_-_Google_Art_Project 8533588_fullsize John-Bauer-Elk-Cotton1 John_Bauer_-_Princess_Tuvstarr_gazing_down_into_the_dark_waters_of_the_forest_tarn._-_Google_Art_Project

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!