Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MISSING

Satt precis och tittade igenom lite bilder från Båstad…och jäklar vad jag redan saknar kvällspromenaderna på åsen. Det är så vackert att man tappar andan…jag kan riktigt känna doften av vetefälten och hur underbart det är att kunna gå förbi ett gäng gulliga kalvar som man kan gulla med. Det är sånt som gör mig lycklig på riktigt. Jag är en sån naturnörd haha.

 Just looked through some photos from Båstad…already miss the evening walks like crazy. It is unbelievable beautiful… I can smell the wheat fields and how wonderful it is to be able to walk past a bunch of cute calves that you can cuddle with. Things that makes me sooo happy. I’m such a nature nerd haha.

IMG_9962

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!