Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIP COMBO

Min favoritfärg på läpparna just nu är den här brun/beiga nyansen. Jag använder en läppenna från ekomärket Tromborg i nyansen Poetic, ett vattenfast läppstift från Mac som heter Pro Longwear Waterproof Colour Stick, i nyansen Sand Bar. Läppstiftet är matt och ganska torrt så jag tar lite av mitt favoritbalsam från Hurraw i mitten av läppen men låter kanterna vara orörda. Så flyter liksom min egna läppfärg ihop med läppstiftet på ett fint sätt. Eller vad tycker ni?!:)

My favorite color on the lips right now is this brown/beige shade. I use a lip liner from organic brand Tromborg in the shade Poetic, a waterproof lipstick from Mac called Pro Long Wear Waterproof Colour Stick, in the shade Sand Bar. The lipstick is matte and pretty dry, so I take some of my favorite lip balm from Hurraw in the middle of the lip but allows edges to be untouched. That way my own lip color blends in with the lipstick in a nice way. Or what do you guys think?!:)

IMG_0164IMG_0161IMG_0326 IMG_0162

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!