Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY NIGHT

I fredags var jag ute och åt middag på PA & Co med tre tjejkompisar, så jäkla mysigt, och sen gick vi till Bernies och Wall. Så som vanligt var jag helt utslagen igår och sov nästan hela dagen. Är inte jätte mycket piggare idag haha så det är inte mycket som händer här. Ligger och slöjobbar i soffan och tittar på TV. Så här såg jag i alla fall ut i fredags:)

Friday night I went out for dinner at PA & Co with three girlfriends of mine, so much fun, and then we went for drinks at Bernie and Wall. As usual, I was completely exhausted yesterday and slept almost all day. I’m not really that much more alert today haha so there’s not much going on here. Laying on the sofa working a bit and watching TV… anyways, this is what I looked like Friday:)

IMG_0314IMG_0308 IMG_0315

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!