Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAYS HAIR

Så här såg jag ut i håret igår – eller åtminstonde i någon timme innan jag gick ut och det regnade så det blev alldeles frissigt haha. Det är ju sällan jag lägger ner någon större energi på mitt hår men igår lockade jag faktiskt det i längderna. Det blir ju så fint när man lägger 10min extra! Jag använder alltid min CeraWand locktång som är superenkel att jobba med och har aldrig högre än 180 grader för att undvika att skada håret i onödan. Jag är osäker på vilken tjocklek jag har då jag inte kunde hitta det på tången men den kostar i alla fall 499kr och finns att köpa här(klick!). En riktigt bra produkt som har fungerat felfritt under minst 6år för mig.

So here is what my hair looked like yesterday – or at least for an hour before I went out and it rained on it and made it all frizzy haha. It’s rare that I spend any time on my hair but yesterday I actually curled my lengths. It does get really pretty when you add an extra 10min! I always use my CeraWand curling iron that is super easy to work with and I never turn the heat up higher than 180 degrees to prevent unnecessarily damage to my hair. I’m not sure of the thickness I have because I couldn’t find it on the product but it costs 499kr and is available for purchase here(click!). A really good product that has worked flawlessly for at least 6 years for me.

IMG_0274 IMG_0284IMG_0285 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind